11.12.09

Ιπτάμενα άστρα

Η ενέργεια που δέχεται η γη, διαφοροποιείται κατά την περιστροφή της γύρω από τον ήλιο και γύρω από τον άξονά της. Τα ιπτάμενα άστρα αντιπροσωπεύουν αυτές τις ποιότητες ενέργειας και ο συνδυασμός τους, που εναλλάσσεται κατά περιόδους, δίδει τις υπερισχύουσες θετικές ή αρνητικές επιρροές που δέχεται ένας χώρος από τις 8 κατευθύνσεις (Β / ΒΑ / Α / ΝΑ / Ν / ΝΔ / Δ / ΒΔ).
Οι ροές ενέργειας των ιπταμένων άστρων εναλλάσσονται:
- κάθε 20 έτη
- κάθε χρόνο
- κάθε μήνα
- κάθε μέρα
- κάθε ώρα
Οι συνδυασμοί που παίζουν τον μεγαλύτερο ρόλο, είναι αυτοί της εικοσαετίας, οι ετήσιοι και τέλος (λιγότερο) οι μηνιαίοι, καθώς αυτοί οι συνδυασμοί παραμένουν για το μεγαλύτερο στάδιο και μπορούν άρα, να ασκήσουν ουσιαστική επιρροή. Η επίδραση της ενέργειας δρα πάντα συσωρευτικά, όταν τη δεχόμαστε συνεχόμενα για κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα.
Για τον πλήρη και ακριβή χάρτη ενός χώρου, εκτός από τους συνδυασμούς που ισχύουν κάθε χρόνο και μήνα, χρειάζεται η περίοδος που έχει χτισθεί το εκάστοτε οίκημα, ώστε να προσδιοριστούν οι ενέργειες που επικρατούσαν κατά τη «γέννησή» του.
Οι πληροφορίες που μας παρέχουν οι συνδυασμοί, δεν προορίζονται φυσικά για να μας δυσκολέψουν τη ζωή, αλλά για να μας βοηθήσουν να εκμεταλλευτούμε τις ροές της ενέργειας και να «συμπλεύσουμε» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μπορούν να μας βοηθήσουν να εναρμονίσουμε έναν ήδη υπάρχοντα χώρο, να προσανατολίσουμε και να διαμορφώσουμε ανάλογα ένα κτίσμα που πρόκειται να χτίσουμε.
Βέβαια η επιρροή των ευμενών και δυσμενών ενεργειών, δεν αφορά μόνο το χάρτη του σπιτιού, γραφείου κ.τ.λ. ενός ατόμου , αλλά και το ίδιο άτομο εφόσον οι ποιότητες της ενέργειας κατά τη γέννησή του σχετίζονται άμεσα με το πεπρωμένο-προορισμό του.

Ο κόσμος της εναλλακτικής θεραπείας