5.1.10

Συντριβάνια

Τα συντριβάνια χρησιμοποιούνται ευρέως στο Feng Shui και αποτελούν ένα στοιχείο όμορφο, και ωφέλιμο μέσα στο χώρο. Υπάρχουν πολλών ειδών συντριβάνια, εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, επιδαπέδια και επιτραπέζια, σε διάφορα μεγέθη και σχεδιασμούς. Το συντριβάνι που θα επιλέξετε για το χώρο σας, θα είναι τέτοιο που θα ταιριάζει με εσάς και το χώρο σας, δεν χρειάζεται να είναι ένα συντριβάνι με ανατολικές παραστάσεις και σχέδια. Στο εμπόριο κυκλοφορούν πάρα πολλά είδη και σχέδια, ώστε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.
Image Hosted by ImageShack.usΗ διαρκής, ανακυκλούμενη ροή του νερού του συντριβανιού, φέρει τη συνεχή ροή της αφθονίας στο χώρο σας. Η ροή του νερού επίσης, μπορεί να εξισορροπήσει την ατμόσφαιρα, διαχέοντας ανιόντα στο χώρο, -τα οποία είναι πολύ ευεργετικά για την υγεία-, και αυξάνοντας τα επίπεδα της υγρασίας.
Δεν τοποθετούμε ποτέ το συντριβάνι στην κρεβατοκάμαρα, όπου ο ήχος και η ροή του νερού διαταράσσουν τον ομαλό ύπνο, και στο λουτρό ή wc όπου δεν επιθυμούμε ούτε να ενισχύσουμε το στοιχείο του νερού, ούτε τη ροή του.

Προσέξτε κατά την αγορά του, να φροντίσετε να το δοκιμάσετε, να το ακούσετε δηλαδή να δουλεύει, ώστε να διαπιστώσετε αν ο ήχος του μοτέρ υπερισχύει του ήχου του νερού. Είναι πολύ ενοχλητικό όταν συμβαίνει και θα καταλήξετε να μην το χρησιμοποιείτε. Καλό είναι, να είναι σε ένα λογικό μέγεθος για μέσα στο σπίτι και η μορφολογία του να είναι τέτοια που να μην πιτσιλάει παντού, γι' αυτό ελέγξτε το χώρο γύρω του στο κατάστημα όπου είναι εκτεθειμένο.
Φροντίστε ακόμα να ανανεώνετε συχνά το νερό, και να λειτουργούν πάντα όλες οι αντλίες του σωστά.

Ο κόσμος της εναλλακτικής θεραπείας